Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A trappista sajtot ki lehet...

A trappista sajtot ki lehet rántani? Vagy szepen a hő hatasara az egész szétcsurog?

Figyelt kérdés
megkivantam a rantott sajtot, es csak eza fajta sajt van otthon :) erdemes probalkoznom??
2009. márc. 31. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
persze,csak arra figyelj,hogy kétszer panírozd be!liszt tojás morzsa,liszt tojás morzsa.Jó étvágyat!
2009. márc. 31. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Látom ma mindenki rántott sajtot fal :)


Tökéletes sajtfajta panírozásra. Kétszer panírozod és kész. Bár a második rétegben a lisztet elhagyhatod.

Liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa

2009. márc. 31. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Vastagra vágd, gyorsan süsd.
2009. márc. 31. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig trappistából szoktam, vastagra vágom és csak egyszer panírozom. De így is jó.
2009. márc. 31. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ma pont ezt ettem és trapistából :D Mint ahogyan már írták csak kétszer kell panírozni.
2009. márc. 31. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!