Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olcsó, de nem hizlaló ételek?

Olcsó, de nem hizlaló ételek?

Figyelt kérdés
Szóval a párom hízékony típus, én viszont még kezdő háziasszonyként nem nagyon ismerem ki magam. Pénznek eléggé híján vagyunk. Ötletek?
2011. júl. 11. 10:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Osztom a 11:23-as válaszoló véleményét. A diétás ételek között is vannak amik olcsóbban kijönnek, de meg se közelítik a hagyományos ételek árkategóriáját. Én napok óta párolt zöldségen élek. A kertből szedegetem őket. Így olcsó. De egy fizikai munkás nem tudom mit kezdene vele.
2011. júl. 11. 11:36
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

gyümölcslevesek - cukor!!

de egy jóétvágyú pasinak nem mindegy, mit tesz elé az ember - az biztos, leginkább húsra vágynak

(zöldségpörkölt) kevés tésztával laktatóak is. - te láttál már pasit közelről??

egy kis palacsinta még belefér. - a palacsinta meg a tészta mióta diétás?

ha szereti a salátákat, akkor abból jó nagy adagot a kedvenc sült husijával. - ebben igazad van, csak ez meg nagyon nem olcsó

lassan, türelmesen tudod észrevétlenül csökkenteni a főttételbe bevitt kalóriákat. de nem lehetetlen. - attól, hogy zöldségpörkölt, még van benne kalória. Fehérje viszont nincs, szépen le fogja bontani az izmait, energiája meg nem lesz. Nem olyan egyszerű, mint ahogy leírtad...

2011. júl. 11. 11:38
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

*Spenót sóska magában leturmixolva,túrógombóc egy tojással és cukor nélkül

Ez most komoly? Szerintem az sem árt, ha a kérdező ehetőt próbál adni a párjának...

Nem is értem...

2011. júl. 11. 11:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ, ha megeszik az ilyen dolgokat is akkor ehető. Az én párom a vasárnap reggelire készített melegszendvicset is csak tologatta, mert nem tartalmazott húst.
2011. júl. 11. 11:41
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
11:40 Te mondjuk akor miért nem mondasz olyan ételek amien a kérdező kér?:P
2011. júl. 11. 11:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Te kis bohó:)) nem diétás ételeket kért a kérdező, csak valamivel kevésbé hízlalót.

És képzeld, láttam már éhes pasit közelről:))

2011. júl. 11. 11:44
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

miért lenne már drága az egészséges étel?

rizs 200 Ft/kg (igen, jobb lenne a hántolatlan)

köles

árpa

krumpli

nem vészes

tej, tejtermékek - amúgy is veszel

jó a normális sajtok drágák

hús, akciósan a csirke, pulyka, marha, kevésbé zsíros sertéshús is megvásárolható 1500 Ft/kg alatt

gyümölcs: idénygyümölcsöt kell venni

zöldség: idényzöldség

lekvár/befőtt/savanyúság - rakd el magatoknak cukor nélkül - lekvárt ugyanis lehet tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül is főzni ;)

zabpehely 170 Ft/1/2 kg

zabkorpa, búzakorpa, búzacsíra szintén nem hatalmas összeg

kenyér helyett: sütsz otthon magatoknak és kb olyan árban kijössz, mint egy bolti felfújt vacak és még tartósabb is

a chips, kóla, csokoládé árát kell a minőségi árukra költeni, amiből kevesebb mennyiséggel is jól lakik az ember

2011. júl. 11. 11:46
 18/19 anonim válasza:

Hizékony ember igenis van! Apukám az. közel 40 éve sportol napi szinten: testépítést. Azt mondja ha elengedné magát, minimum 10-15 kg-ot szedne fel.... és csak rendesen enne. Így marad a diétás, zsírszegény étrend. És szinte mindig éhes e mellett. Szóval....

A kérdésre válaszolva: én a hús és rizs párosításra szavazok. Kenyér minimális. főzelék, édesség mellőzve! Tejtermék jöhet!!!!

2014. ápr. 29. 12:54
 19/19 anonim ***** válasza:
A főzelékkel mi a baj? Levegőt lehet venni?
2015. aug. 4. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!