Olcsó, de nem hizlaló ételek?
gyümölcslevesek - cukor!!
de egy jóétvágyú pasinak nem mindegy, mit tesz elé az ember - az biztos, leginkább húsra vágynak
(zöldségpörkölt) kevés tésztával laktatóak is. - te láttál már pasit közelről??
egy kis palacsinta még belefér. - a palacsinta meg a tészta mióta diétás?
ha szereti a salátákat, akkor abból jó nagy adagot a kedvenc sült husijával. - ebben igazad van, csak ez meg nagyon nem olcsó
lassan, türelmesen tudod észrevétlenül csökkenteni a főttételbe bevitt kalóriákat. de nem lehetetlen. - attól, hogy zöldségpörkölt, még van benne kalória. Fehérje viszont nincs, szépen le fogja bontani az izmait, energiája meg nem lesz. Nem olyan egyszerű, mint ahogy leírtad...
*Spenót sóska magában leturmixolva,túrógombóc egy tojással és cukor nélkül
Ez most komoly? Szerintem az sem árt, ha a kérdező ehetőt próbál adni a párjának...
Nem is értem...
Te kis bohó:)) nem diétás ételeket kért a kérdező, csak valamivel kevésbé hízlalót.
És képzeld, láttam már éhes pasit közelről:))
miért lenne már drága az egészséges étel?
rizs 200 Ft/kg (igen, jobb lenne a hántolatlan)
köles
árpa
krumpli
nem vészes
tej, tejtermékek - amúgy is veszel
jó a normális sajtok drágák
hús, akciósan a csirke, pulyka, marha, kevésbé zsíros sertéshús is megvásárolható 1500 Ft/kg alatt
gyümölcs: idénygyümölcsöt kell venni
zöldség: idényzöldség
lekvár/befőtt/savanyúság - rakd el magatoknak cukor nélkül - lekvárt ugyanis lehet tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül is főzni ;)
zabpehely 170 Ft/1/2 kg
zabkorpa, búzakorpa, búzacsíra szintén nem hatalmas összeg
kenyér helyett: sütsz otthon magatoknak és kb olyan árban kijössz, mint egy bolti felfújt vacak és még tartósabb is
a chips, kóla, csokoládé árát kell a minőségi árukra költeni, amiből kevesebb mennyiséggel is jól lakik az ember
Hizékony ember igenis van! Apukám az. közel 40 éve sportol napi szinten: testépítést. Azt mondja ha elengedné magát, minimum 10-15 kg-ot szedne fel.... és csak rendesen enne. Így marad a diétás, zsírszegény étrend. És szinte mindig éhes e mellett. Szóval....
A kérdésre válaszolva: én a hús és rizs párosításra szavazok. Kenyér minimális. főzelék, édesség mellőzve! Tejtermék jöhet!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!