Hogy lehet megakadályozni azt, hogy a krumpli (pl. paprikás krumpliban) fele szinte szétfőjön, míg a másik fele még kemény?
Figyelt kérdés
Ugyanolyan fajta burgonyák esetében is, már nem kevés időt töltöttünk válogatással, és mégis.2011. júl. 8. 18:33
1/8 anonim válasza:
Egyforma fajta krumpliból készítsd,egyformán lepje el a lé, és óvatosan kevergesd :)
3/8 anonim válasza:
Csak olyan kru,plit főzz meg egyszerre,amit egy helyről vettél. Hiába azonos fajta,ha más helyről származik. Legyen rajta elég lé,nem sok, és néha keverd meg.
4/8 anonim válasza:
főleg csak rázogasd a lábast, ne kevergesd sűrűn, mert azzal is szét lehet maszálni.
5/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy igazából nagyanyám nevében tettem fel ezt a kérdést, már elég régóta főz, és csak az utóbbi időben van ilyen gond, pedig kínosan ügyelünk rá, hogy a krumpli típusa és származása is megegyezzen, több helyről is próbáltuk, de újabban mindig kemény lesz egy része. Pedig nem hiszem, hogy ő csinálna valamit rosszul. Azért írtam, mert azt hittem, van valami trükk, vagy ilyesmi, hogy ez ne így legyen. Köszönöm azért mindenkinek!
2011. júl. 8. 19:27
6/8 anonim válasza:
A hiba a krumpliban van, nem a fözési módszerben.
7/8 anonim válasza:
Egyformára vágja? Tudom, valószínű felesleges kérdés, de a nagyobb darab még kemény, míg a kisebb már szétfő.
8/8 A kérdező kommentje:
Öhm, igen, egyformára vágja. Kösz a segítséget! Próbálkozunk ezzel-azzal, legközelebb biztos jó lesz.
2011. aug. 5. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!