Csirkemellet kell elősütni? (kérget sütni)
Figyelt kérdés
olyat készítek, ahol a befűszerezett csirkemell szeletek a tepsi alján vannak, rá zöldségek. sütés közben öntök rá tejszínt, végén reszelt sajtot rápirítok.
na, de a csirkemellet elő kell sütni? mint a disznót? vagy ennek annyira rövid idő kell, hogy akkor már nem venné át a zöldségek ízét?
2011. júl. 8. 08:47
1/3 anonim válasza:
szerintem nem mert nagyon hamar kész
2/3 anonim válasza:
Elő lehet pirítani minden szeletes húst attól csak jobb lesz az íze.
3/3 anonim válasza:
ha úgy szeretnéd, hogy egy kis pörkös kérge legyen 2-3 perc alatt süsd elő. az ízeket attól még átveszi, de mégis sülthús íze van, nem párolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!