Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellet kell elősütni?...

Csirkemellet kell elősütni? (kérget sütni)

Figyelt kérdés

olyat készítek, ahol a befűszerezett csirkemell szeletek a tepsi alján vannak, rá zöldségek. sütés közben öntök rá tejszínt, végén reszelt sajtot rápirítok.


na, de a csirkemellet elő kell sütni? mint a disznót? vagy ennek annyira rövid idő kell, hogy akkor már nem venné át a zöldségek ízét?


2011. júl. 8. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem nem mert nagyon hamar kész
2011. júl. 8. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Elő lehet pirítani minden szeletes húst attól csak jobb lesz az íze.
2011. júl. 8. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
ha úgy szeretnéd, hogy egy kis pörkös kérge legyen 2-3 perc alatt süsd elő. az ízeket attól még átveszi, de mégis sülthús íze van, nem párolt.
2011. júl. 8. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!