Vettem libacombot. Hogy és mivel készítsem el, hogy isteni legyen? Még sosem készítettem.
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 16:34
1/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy megmosom, majd beszórom sóval, őrölt borssal morzsolt majorannával, mást nem teszek rá, hogy a liba finom ízét ne nyomjam el. Szoktam pucolatlan fokhagymagerezdeket is mellédobni.Egy tepsibe ujjnyivizet teszek, bőrös oldalával lefelé belerakom a combokat, lefedem alufóliával és közepes lángon sütöm legalább 2 órán át, a vizet néha pótolom, majd leveszem a fóliát, megfordítom a combokat és még fél órát így is sül.
2/4 anonim válasza:
Lila párolt káposztával az igazi.
3/4 anonim válasza:
Azt kifelejtettem, hogy a bőrét vagdosd be, hogy finom ropogósra süljön.
4/4 A kérdező kommentje:
Okés,köszönöm.Így csinálom majd.
2011. júl. 7. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!