Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vettem libacombot. Hogy és...

Vettem libacombot. Hogy és mivel készítsem el, hogy isteni legyen? Még sosem készítettem.

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy megmosom, majd beszórom sóval, őrölt borssal morzsolt majorannával, mást nem teszek rá, hogy a liba finom ízét ne nyomjam el. Szoktam pucolatlan fokhagymagerezdeket is mellédobni.Egy tepsibe ujjnyivizet teszek, bőrös oldalával lefelé belerakom a combokat, lefedem alufóliával és közepes lángon sütöm legalább 2 órán át, a vizet néha pótolom, majd leveszem a fóliát, megfordítom a combokat és még fél órát így is sül.
2011. júl. 7. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Lila párolt káposztával az igazi.
2011. júl. 7. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy a bőrét vagdosd be, hogy finom ropogósra süljön.
2011. júl. 7. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés,köszönöm.Így csinálom majd.
2011. júl. 7. 17:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!