Milyen süteményt csináljak? Ilyen alapanyagaim vannak
Figyelt kérdés
nem sezretnék piskótát,se ilye shrek szelet félét se kőt kalácsot
ezeket már sokat cisnáltam ezekben már profi vagyok viszont más félét nem nagyon csinálgatttam még most van itthon:
margarin tojás liszt élesztő tej pudingpor rizsa barack meggy egyéb kisebb fűszerek sütőpor zseltain stb. de most megyek lehet tescoba még kisebb dolgokat megvennék ha tudnátok ajánlani vm fincsit receptre rákeresek én csak neveket ha lennétek szivesek
2011. júl. 6. 15:07
2/6 anonim 

válasza:

bukta, kakaós csiga, oroszkrém torta, babapiskótás-gesztenyés szelet, madártej szelet.
6/6 anonim 

válasza:

ha kelt tésztában már ügyes vagy, csinálhatsz meggyes-barackos lepényt is :)
vagy vannak a kevert bögrés, gyümölcsös sütik, azok is nagyon egyszerűek és finomak.
vagy egy finom gyümölcstorta, bár az piskóta alapú, de nagyon fincsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!