Isteni töltött-rántott húst szeretnék ma sütni, hogyan készítsem a tölteléket?
Figyelt kérdés
Gomba-sonka-sajt-szalonna
lesz a töltelékben
2011. júl. 5. 08:32
11/11 anonim válasza:
ez igen! gazdagon megtöltötted azt a tarját:))biztosan nagyon finom lett és jól is laktatok vele.
én is szoktam tarját, és mást is úgy rántani, hogy bemustározom a sózott szeleteket és hagymakarikákkal lerakom.
általában egy éjjelen át pácolom. másnap leszedem a hagymát és panírozom a húst.
az unalmas rántotthús ilyen egyszerűen is mássá varázsolható.
a Te töltési módszeredet is megjegyzem:))
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!