Milyen ételek vannak amik NEM VEGETÁRIÁNUS ételek, de ha kihagyom belőle a húst, úgy is jó?
Én vegetáriánus vagyok, igy vega kajákat eszek, de a párom nem szereti ezeket. Én megeszem amit ő szeret, húst kivéve, de nem segit abban h milyen ételeket készitsek. Még kezdő vagyok, semmi ötletem, de bármit megtudok csinálni.
19L
"A milánóiban sincs hús."
Az milyen milánói?
1. Milánói sertésborda?
2. Milánói makaróni?
Ismereteim szerint mindkettőben van hús, nem is kevés.
Ha főzöl neki bármilyen pörköltet nokedlivel, akkor a saját nokedli adagodra tégy tejfölt, sajtot és mikróban süsd össze, vagy lehet belőle tojásos-nokedli.
Ha sülthúst készítel neki pl. hagymás törtkrumplival, akkor a saját törtkrumpli-adagodból készíts krumplistésztát, de a sülthús helyett készíthetsz magadnak, pl. rántott zöldségfélét (kelkáposzta, tök, cukkini, pattiszon)
Ha a sülthöz főzeléket készítel, akkor magadnak (ha megeszed) lehet hozzá tükör-tojás, vagy éppen szójafasírt, kölesfasírt
rakott krumpli sok tojással, paradicsommal, cukkinivel
görögsaláta
párolt rizs zöldségekkel, gombapörkölt, borsópörkölt, tojáspörkölt, tojsásos nökedli paradicsom, fejessalátával
rántott cukkini/gomba/tök/karfiol, petrezselymes újkrumplival, lecsó tojással, cukkinivel rizzsel
sajtos-tejszínes tészta, spenótos tészta, diós/mákos/ lekváros/túrós tészta, káposztás, krumplistészta, nudli, palacsinta, gofri, gőzgombóc, paradicsomos-gombás tészta sok sajttal
paprikás krumpli kolbász és szalonna nélkül, rakott kelkáposzta, brokkoli, karfiol tojással, sajttal
zöldséglevesek, krémlevesek, tésztáslevesek, tofu, zöldségfasírt, töltött zöldségek tojással, túróval, főzelékek-feltét főtt tojás, zöldségfasírt, gomba, tojáspörkölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!