Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen fincsi kaját ajánlotok...

Milyen fincsi kaját ajánlotok nékem ebédre? :D

Figyelt kérdés

Valami hús félét egyszerü elkészítéssel :D

14 éves vagyok :D

2011. júl. 4. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendeled? Főzöd? Sütöd? Ha igen, mi van otthon?
2011. júl. 4. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csirkepörki ubisalival.
2011. júl. 4. 11:39
 3/8 A kérdező kommentje:
sütöm, csinálom :D
2011. júl. 4. 11:40
 4/8 anonim válasza:
100%
lecsóstészta
2011. júl. 4. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

brassói nem nehéz. a husit kis kockákra vágot és forró zsiradékban fehéredésig forgatod. utána hagyod, hogy kiadja a levét fedő alatt, ha puha utánsózod, borsozod, bőven fokhagymázod. ekkor már csak meg kell pirítani. míg készül a hús a krumplit is akkorra kockákra vágod, mint a húst. konyharuhán leszárítod,és egy másik serpenyőben egy kicsit bővebb zsírban pirosasra sütöd. ha piros és puha, egy fedő segítségével leöntöd a felesleges zsírt és összeborítod a husival.

bármilyen savanyúval, salátával isteni.

2011. júl. 4. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

sajtos hús sültkrumplival vagy krumplipürével.

a húst vékony szeletekre vágod, kicsit kiklopfolod, tepsibe rakosgatod egymás mellé, sózod őket, majd megkened jó vastagon tejföllel, arra pedig sajtot reszelsz, fóliával letakarod, így sütöd közepes hőmérsékleten 25-30percig, majd fólia nélkül további 10 percig. naaggyon finom:)

én csirke- vagy pulykamellből szoktam készíteni.

2011. júl. 4. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Összekeversz 2-3 evőkanálnyi étolajat bazsalikommal,oregánóval,kaporral,esetleg kakukkfűvel,némi csirke vagy grillfűszerrel. Felkockázod a csirkemellet,ráöntöd az étolajas fűszerkeveréket,és hagyod egy fél órát állni. Majd beleteszed egy serpenyőbe,és addig pirítod míg fehér nem lesz a hús. Ezután ráöntesz 2-3 dl vizet,és lefedve lassú tűzön párolod. Ha elpárolgott a víz akkor még egy picit sütöd a húst,és kész is. Bármilyen körettel finom,de én párolt zöldséggel szeretem a legjobban. Jó étvágyat! :)

26/N

2011. júl. 4. 12:03
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindanyian kaptatok egy zöld kezecskét :DDD
2011. júl. 4. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!