Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen kaját főzzek a bableves...

Milyen kaját főzzek a bableves mellé?

Figyelt kérdés
Semmi olyan nem jut eszembe ami passzol a bableveshez. Általában palacsintát, vagy sajtos tésztát szoktam, de ezek nemrég voltak.
2011. jún. 29. 14:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mákos tészta, derelye, nudli, gombóc..nekem csak édes ugrik be. :)
2011. jún. 29. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Stíriai metélt! Én sütök hozzá valamilyen süteményt, pl. meggyes vagy túróspitét!
2011. jún. 29. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Én szoktam lángost, fánkot, kakaós csigát, rizskochot, de most van végre sok friss gyümölcs, így pl. lehet jó kis sárgabarackos gombócot, vagy meggyes gombócot is.
2011. jún. 29. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Császármorzsa is finom bableves után.
2011. jún. 29. 15:31
 15/15 anonim ***** válasza:

nálunk:

dióstészta, káposztástészta, lekváros tészta, mákostészta, túróstészta, rizskoch, piskóta csoki v vaníliaöntettel, pudingok kekszel, babapiskótával, szilvásgombóc, túrógombóc, vargabéles, mákosguba, tejberizs gyümölcsöntettel, mézes-krémes, csokisgofri, palacsinta, derelye, nudli, felfújtak lekvárral, császármorzsa, fánk

túrós, káposztás, magvas, sajtos perec, pogácsa, sós rudak, kelt tésztákból-pizzáscsiga, kakaóscsiga, briós, croissant, leveseles tésztákból-rétes, baconba göngyölt virsli, spenótos párna stb stb

2011. jún. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!