Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A marhahátszínt lehet "gyorsan...

A marhahátszínt lehet "gyorsan sütni"?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy egy-egy percig elősütni mindkét oldalát, pihentetni, majd max. 10 perc alatt megsütni. Valaki csinálta már úgy?

Ezen a weboldalon van leírva, de a hátszínt a lassú- és gyors sütéshez is felsorolják, nem tudom, hogy tényleg lehet-e gyorsban csinálni...

[link]


2011. jún. 29. 06:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Természetesen sütheted steaket-ként. ahogy a rostélyost vagy a bélszínt.

(sajnos itthon a marhahúst általában halálra sütik,kemény lesz mint a cipőtalp)

2011. jún. 29. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Kétszer csináltam marha hátszin steaket(mindig előre pácoltam) először gyorsan sütöttem,baromi kemény lett,és száraz. Másodszor lassan sütöttem,és vizet is öntöttem alá,akkor egy kicsit maradt kemény és nem lett száraz.
2011. jún. 29. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

első vagyok.

ha hátszínből sütsz steaket, akkor (természetesen érett marhahússal) 2-2perc mindkét oldala,majd 180 fokon 7-10 perc a sütőben. Nem lesz száraz se kemény.

a T-bone steak egyik oldalahátszín és azt is hirtelen sütik.

2011. jún. 29. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!