A marhahátszínt lehet "gyorsan sütni"?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy egy-egy percig elősütni mindkét oldalát, pihentetni, majd max. 10 perc alatt megsütni. Valaki csinálta már úgy?
Ezen a weboldalon van leírva, de a hátszínt a lassú- és gyors sütéshez is felsorolják, nem tudom, hogy tényleg lehet-e gyorsban csinálni...
2011. jún. 29. 06:36
1/3 anonim válasza:
Természetesen sütheted steaket-ként. ahogy a rostélyost vagy a bélszínt.
(sajnos itthon a marhahúst általában halálra sütik,kemény lesz mint a cipőtalp)
2/3 anonim válasza:
Kétszer csináltam marha hátszin steaket(mindig előre pácoltam) először gyorsan sütöttem,baromi kemény lett,és száraz. Másodszor lassan sütöttem,és vizet is öntöttem alá,akkor egy kicsit maradt kemény és nem lett száraz.
3/3 anonim válasza:
első vagyok.
ha hátszínből sütsz steaket, akkor (természetesen érett marhahússal) 2-2perc mindkét oldala,majd 180 fokon 7-10 perc a sütőben. Nem lesz száraz se kemény.
a T-bone steak egyik oldalahátszín és azt is hirtelen sütik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!