Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami tipp tepsis pulykamell...

Valami tipp tepsis pulykamell elkészitéséhez?

Figyelt kérdés
szoktam foghagymäs-tejszines tepsis csirkét,boros csirkét,mézes citromos csirkét..ilyesmi szintén finomat szeretnék pulykamellböl,de semmi ötletem:(.
2009. márc. 25. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:

A pulykamelleket sózod, borsozod, lisztbe forgatva forró olajban megsütöd és tepsibe rakod egymás mellé. Ez az alapja mindegyiknek.

Én szoktam a tetejére tenni:

-reszelt sajt, pirospaprikával meghintem a tetejét

-hagymán pirított gomba szeletek, a tetejére szintén reszelt sajt

-karfiol vagy brokkoli megfőzve a tetején besamel mártással és reszelt sajttal (dubbarry módra)

-sonka, sajt

-sonka, hagymán pirított gomba, sajt (óvári módra)


Én általában egy húsleveskockát felforralok kb.3-4 dl vízben és ezt öntöm alá. Persze néha tejszínesen is készítem. Mi ezeket szeretjük a legjobban!


Jó étvágyat!

2009. márc. 25. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Van még egy csak kicsit költséges! Bacon kell hozzá.

Jénaiban rétegzem az alábbiakat:

-alul bacon

-lisztbe és tojásos reszelt sajtba mártom a hússzeleteket

-bacon

-húsi ugyanúgy, mint az előbb

Ezt addig folytatom, amíg tele nem lesz a jénai, a tetejére bacon kerüljön. 3-4 dl vízben húsleveskockát főzök, ráöntöm, a tetejét megszórom reszelt sajttal és mehet is a sütőbe!

2009. márc. 25. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!