Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Afrikai harcsát hogy kell...

Afrikai harcsát hogy kell megpucolni, és melyik étel a legfinomabb belőle?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 19:01
1 2
 11/11 doboszoli ***** válasza:

Egyre több horgászegyesület, és "bértó" szolgáltat, a fennmaradás érdekében. Ezek szoktak izolált részen afrikait telepíteni, Szarvasról. Átlag 3-6 kilósok foghatók.

Jól fogható császárszalonnával, gilisztacsokorral, csirkebőrrel, lecsókolbász karikával, stb. Erős, a horgon jól küzd, egy, az ésszerűség határáig finomított szereléssel fogása élmény. Különösen alkalmas a pecára fogékony, leendő horgászok "megfertőzésére".

Konyhai értéke a szürkével közel azonos. Én nyúzom, mivel a bőre átmenet a cipőtalp, és a biciklibelső között.

Vásárolva őszön lehet rá olcsón szert tenni, mert 15°C alatti vízben elpusztul, ez előtt lehalásszák, és aránylag olcsón eladják.

2011. jún. 27. 06:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!