Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nutellás süti? Hogyan?

Nutellás süti? Hogyan?

Figyelt kérdés

Barátomnak szeretnék nutellás sütit sütni. Hogyan süssem? Recept? Tapasztalat? Ötletek? Díszítés?

Köszönöm!

2011. jún. 22. 18:01
 1/9 anonim válasza:
53%
írd be a google-be, hogy nutellás sütemények. találsz egy csomót
2011. jún. 22. 18:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Beírtam, de a kérdést azért tettem fel, hogy saját tapasztalatokat olvashassak. Idézem: "Tapasztalat? Ötletek?"...
2011. jún. 22. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Van egy finom muffin receptem amiből már csináltam nutellás muffint is,eléggé variálható a recept.Leirom hátha tetszik,ugyanis nagyon könnyü és isteni.

12 db muffinhoz.

12 dkg vaj(fél rama)20 dkg cukor(kb 10 ek)1 csomag vaniliás cukor 1 csomag sütőpor,2 tojás,30 dkg liszt(15 ek) 1 dl tej.

Ha azt akarod hogy extra csokis legyen akkor teszel bele 2 ek azaz 4dkg cukrozatlan kakaot,de akkor annyival kevesebb lisztet tegyél bele a tésztába,azaz csak 26 dkg-ot.A közepébe belenyomkodsz 2 kocka csokit,de mivel te nutellásat akarsz nem csokit teszel bele hanem nutellát mégpedig ugy hogy teszel egy kis masszát a muffinformába(papir)és bele teszel középre két kiskanál segitségével egy kis kanál nutellát(izlés szerint)aztán ráteszel még a tésztábol,így lesz a közepén a nutella.

190 fokon max.20 perc alatt megsül.Beleszursz egy késsel és ha nem marad a késem massza akkor kész.Ha édesebben szereted 2 ek cukorral többet tehetsz bele,bár a nutella miatt lehet h nem kell mivel az elég édes.Még annyit hogy a tetjét megszórod porcukorral,ha a barátodnak szeretnéd akkor még annyit ajánlok hogy vágj ki egy papirszivet,ami kisebb mint maga a muffin és tedd a muffin tetejére és ugy szord meg porcukival így nagyon szép szivecskés mintás lesz a teteje,de ez csak egy kis mellékes:)

Még annyi hogy az alaptészta(kakao nélkül)nagyon sokféleképpen variálható,csinálhatsz mákosat diosat ,fahéjasat(akár bele kockacsoki a közepébe)csokisat.

2011. jún. 22. 18:44
 4/9 anonim válasza:
szerintem a legegyszerűbb, ha veszel egy kalácsot, esetleg előre elkészített gofrit (ha van gofri sütőd, akkor meg csinálsz magadnak), és nutellával, esetleg egy kis tejszínhabbal ízesíted őket. Ha nagyon sütkérezhetnéked van, akkor meg elég kerek tortaformákat sütni, majd az egyes tortarétegek közé nutellát kenni, és amikor kész, a külsejét is azzal bevonni, majd be a hűtőbe, nehogy szétfolyjon.
2011. jún. 22. 18:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A második válaszolónak külön köszönet, hogy ilyen részletesen leírta! :):) Azt hiszem ha minden összejön akkor azt fogom megcsinálni. :)
2011. jún. 22. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen.Szép napot!
2011. jún. 23. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon finom, ajánlom:

[link]

2011. jún. 23. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Itt a világ legfinomabb nutellás sütije!Nagyon ajánlom,mert isteni!Nálunk mindenki imádja!

[link]

2011. jún. 23. 16:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2011. jún. 23. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!