Leittam apukám savanyúságának a levét, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy apu eceteskáposztájának szinte az összes levét leittam a dobozból,és így ki fog száradni,mivel pótoljam?2011. jún. 18. 23:58
1/25 anonim válasza:
Há minek ittad le?:D Te kis torkos xD Am legjobb ha keversz rá egy savanyuságlevet xD
2/25 A kérdező kommentje:
Imádom na :) Nem lehetett neki ellenállni :D
Miből? nincsen itthon ecet,most néztem :(
2011. jún. 19. 00:05
3/25 anonim válasza:
Ha ennyire odavagy érte, akkor lehet hogy vitaminhiányod van és a szervezeted így reagál, hogy nem tudsz ellenállni neki. Szerintem próbáld megmagyarázni neki így a dolgot, találj egy cikket a vitaminhiányról ami igazolja a tetteted.
4/25 anonim válasza:
Egy szakácskönyvet előkapsz és ott vannak leírva ilyen receptek mi kell a savanyúságlének vagy megnézed neten :)
5/25 anonim válasza:
edd meg a savanyúságot és nem fog kiszáradni.......XD
6/25 anonim válasza:
Én gyűlölöm a savanyuságot, nem hogy a levét :::S tee csaj fuuj :D egészség :)
7/25 anonim válasza:
nincs otthon uborka, vagy más savanyúság? annak a levéből önts át és öntsd fel vízzel.majd hétfőn veszelmég ecetet bele.
8/25 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,és imádtam egész életembe a savanyúságlevet :)
egy kilót nem fogok tudni,valamit kezdeni kéne vele :D vízet tehetek rá?
2011. jún. 19. 00:21
9/25 anonim válasza:
De am. senki sem gondolkodna, külön pohárban kikeversz vizet egy kevés cecettel (nagyon kevés!) kevés sóval és kevés cukorral.
20/F /szakács/
10/25 anonim válasza:
Én is imádom a savanyúság levét!Nem tudsz holnap venni ecetet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!