Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott gesztenyemasszából...

Fagyasztott gesztenyemasszából hogy lesz gesztenyepüré desszert?

Figyelt kérdés
Mit keverek a masszához? Köszi !
2011. jún. 16. 16:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
amit nagyon szeretek még gesztenyemasszából az tortakrém. sütök egy sima piskótát majd krémnek összekeverem a gesztenyemasszát tejszinnel. jajj olyan fincsi
2011. jún. 16. 17:08
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Babapiskótát, vagy háztartási kekszet ledarálsz. A szobahőmérsékleten felengedett gesztemasszát hozzágyúrod úgy, hogy a kellő állagot előre lefőzött fekete-kávé hozzá-adásával adod meg, + egy kis rum (rum-aroma). Az egészet összegyúrod, kis golyókat belőle, és beforgatod kókusz-reszelékbe. Másnapra az egész bepuhul és isteni!

Más:

Talpas pohár aljába baba-piskótát összetörsz, meglocsolod rummal, (aromával,) krumlinyomón rányomod a gesztenyét, a tetejére a tejszínhabot.

2011. jún. 16. 17:27
 13/18 anonim ***** válasza:
utolsó: Kókuszreszelék helyett valami más ölteted nincs? Mert amúgy tetszik a dolog :D
2011. jún. 16. 17:29
 14/18 A kérdező kommentje:
A fiam imádja a kókuszgolyó féléket! Köszi mindenkinek!! Nagyon ügyesek vagytok!
2011. jún. 16. 17:31
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Kókuszreszelék helyett darált háztartási kekszet, vagy mandulareszeléket is használhatsz szerintem a fenti recepthez.
2011. jún. 16. 20:02
 16/18 anonim ***** válasza:

17,27-es vagyok!

Mivel a gesztenye is barna, az összeállításhoz használt lefőzött kávé is barna (no meg a rum is), ezért színhatásban megy jól hozzá a kókusz-reszelék.

Persze lehet csoki-reszelékbe is forgatni, úgy is biztosan finom.

De (hirtelen ötlet) próbáld ki őrölt dióba forgatni!!!

Ez sztem még pikánsabb ízt is ad neki!

2011. jún. 16. 20:08
 17/18 anonim ***** válasza:
79%

17,27-es vagyok ismét!

A 20,02 által írt darált keksz nem biztos hogy jó ötlet, mivel az összeállításhoz is azt írtam, tehát kívül-belül keksz, nem hiszem hogy jó ötlet.

2011. jún. 16. 20:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 20:02-es, azért írtam a darált kekszet, mert a kókuszgolyót, is darált kekszből szoktam készíteni, és azt is már forgattam darált kekszbe, meg olvastam máshol is tippként. De ízlésről kár vitatkozni, én csak ötletnek szántam.
2011. jún. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!