Meg szeretnék tanulni alap dolgokat főzni. Hogy kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Anyukámnak nincs se ideje, se türelme hozzám sajnos :S Van vmi szakácskönyv neten kezdőknek esetleg? Vagy vmi tipp?2009. márc. 22. 18:59
11/15 anonim válasza:
én 11-12 évesen kezdtem főzni,paprikás krumplival kezdtem,és karalábélevessel folytattam(kissé furán nézett ki mind kettő,de azért ehető volt)bizony az anyukám tanított ,először csak odaálltam,mellé és néztem,mit csinál,és közbe azért mondta,mi micsoda.
beszéld meg az anyukáddal,hogy tanítson!!!!
egyébként szégyelje magát,ha nem tanítja meg a lányát ilyen alap dolgokra...
12/15 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy meg akarsz tanulni, mi nem tudhatjuk, miért nem ér rá anyukád, lehet napi 20órát dolgozik, vagy más gondja van, nem tartozik ránk! Talán nem is szeret főzni. De egyedül is megtanulhatsz, és otthon biztos nagy öröm lesz! Sok sikert!
13/15 anonim válasza:
Nézd, ez jó: [link]
Csak ne tegyél sót a tésztába, különben ellágyul. Csak a főzővízbe! És addig gyúrd, míg elválik a kezedtől.
14/15 anonim válasza:
Itt egy jó roma recept:
Először is lopj egy lábast...
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
utolsó: ismerem a viccet:D de pont nem kértem ilyen választ...köszi
2009. nov. 3. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!