Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » TOrta így elkészíthető?

TOrta így elkészíthető?

Figyelt kérdés

tehát van egy tortaformám.. abba piskótát kevernék megsütném kivenném kész a forma mondjuk csokis piskóta aztán kettévágom hogy legyen alja teteje közepébe vaníliás puding és a tetejét ráteszem a piskótának és az egészet még leöntöm csoki vagy vaníliás pudingal és a tetejére cseresznyét rakok?

ha vm ötletetek van írjátok hozzá

2011. jún. 14. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jó, de a kérdésre válaszoltam, nem veled beszélgetek.

Még egyszer, egy kidíszített tortát elég furi folpackozni,majd ha lehúzod róla a folpackot, eléggé elszúrhatja azt.

2011. jún. 15. 20:01
 12/13 A kérdező kommentje:

oké hagyátok egymást :).

köszi a jó válaszokat midnenkitől

megcsináltam és ízlett a család minden tagjának és maradt is belőlle nagy adagot csináltam és lekvárt tetem közepébe és pudingal vontam be sűrűre cisnáltam és megvártam míg kihűl kicsit rátettem nem ázott el! és erre tettem a gyümölcsöket + a tésztában is volt egy kettő belenyomkodva! másnapra nem votl semmi baja sőtt talán még csak jobb volt hogy kicsit összébb ált a puding nem sokat repedezett alig lehetett látni mivel sűrűre raktam a gyümit rá! :).

2011. jún. 19. 15:53
 13/13 anonim ***** válasza:

aranyos vagy, hogy visszajeleztél,és szerintem valamennyien örülünk a sikerednek:)

még sok-sok örömteli sütést-főzést kívánok Neked.

üdv.

2011. jún. 19. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!