Tej nélkül lehetne valami krémet készíteni?
Nincs itthon tejem..és esetleg ha tej helyett vizet tennék? :)) Tudom furcsa..Valami egyszerű piskótát sütnék és valami krém is jól jönne hozzá...
Citrommal vagy vaníliával ízesíteném..
Szomszédnak sincs otthon egy feles liter teje?
amùgy ajànlom nagyon a desszert.eu oldalt, komolyan nézd meg, nem fogsz csalòdni!

Vízzel a van. pudingot készítsd el, de csak 3 dl-ből. Hagyd kihűlni. Margarint keverj ki jó alaposan cukorral, majd a két alapkrémet keverd össze. Nem lesz annyira lágy, mintha tejből lenne, de jó lesz.
Vagy, darából ugyanezt. Vízbedara alappal. :)
Ha van egy kis tejszíned, vagy tejfölöd, és azt teszed a vízbe, "tejpótlót" is kreálhatsz. Esetleg tejpor?
Végső esetben süthetsz piskótatekercset,ahhoz elég a lekvár is.
Üdv!

Hát margarinos kakaós krém jó hozzá... vaníliával meg citrommal szerintem elég émelyítő.
A telfölt meg nem javaslom, vaníliával eléggé olyan lesz, mintha romlott tejből csináltad volna. :D
De margarin alapú nagyon sok tortakrém, szemezgess.
Vagy lekvár, szerintem az a legfinomabb. :D

Főzz bele krémesnek a krémjét!
Vaniliapudingot vizben megfőzni, közben felvered a tojásfehérjéket (ahány tojás fehérje, annyi kanál cukor) és a kemény habot a forró pudinggal óvatosan összeforgatod.
Nálunk ez 10 tojásfehérje, 10 ek cukor, 4 vanilia pudingpor, 1 liter víz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!