Hogyan kombináljam a cápaharcsafilét a csirkemájjal?
Figyelt kérdés
recepttippek?2011. jún. 12. 09:55
1/7 anonim válasza:
Háááát....szerintem sehogy. teljesen ellentétes íz és textúra.
2/7 A kérdező kommentje:
Paprikásan is gáz lenne? Nem próbálta még valaki?
2011. jún. 12. 10:28
3/7 anonim válasza:
Készítsd el mind a kettőt, de külön + hozzájuk illő köret, amit szeretsz/szerettek. Aztán mindenki azt eszi, amelyiket jobban szereti.
Vagy csinálj rántott halat ill. rántott májat. Így hasonló munkafolyamattal kész mind a kettő.
4/7 A kérdező kommentje:
ok megpróbálom köszi!
2011. jún. 12. 10:41
5/7 anonim válasza:
A rántott tényleg jó ötlet. Ránthatsz mellé némi zöldséget is (gomba,tök,brokkoli.....)és sajtot akkor kész a zsákbamacska. (A gyerekeim nagyon szeretik. Mindent olyan 5x5 centisre vágok és kirántom)
6/7 anonim válasza:
a pangasiusból csinálj harcsapaprikást, túrós-kapros nokedlivel, tejföllel. a májat tedd el máskorra, vagy süsd meg hagymán,daráld le, nyomj utána 2-3 főtt tojást,
ízesitsd kedvenc fűszereiddel, pl bors, majoranna, egy kis mustár , tejföl és kész is a finom házi máspástétom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!