A ragulevest miért (mitől) nevezik "ragu"-nak?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 09:13
1/2 anonim válasza:
Franciául ragout = főz, párolt hús, pörkölt, zűrzavar.
2/2 anonim válasza:
mert az alapja egy húsos ragu (amit akár főételként is el lehetne fogyasztani körettel) - ezt öntik föl vízzel és zöldségelik be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!