Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A ragulevest miért (mitől)...

A ragulevest miért (mitől) nevezik "ragu"-nak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 09:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Franciául ragout = főz, párolt hús, pörkölt, zűrzavar.
2009. márc. 21. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
mert az alapja egy húsos ragu (amit akár főételként is el lehetne fogyasztani körettel) - ezt öntik föl vízzel és zöldségelik be
2009. márc. 21. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!