Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen mártást készítsek a...

Milyen mártást készítsek a sült csirkéhez?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 13:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Mi illene hozzá? Citrommártáson gondolkodtam,de nem vagyok benne biztos,illik e hozzá az íze...
2011. jún. 11. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Én múltkor bedobtam pár répát és hagymát, fokhagymát a csirke mellé sülni, mikor a csirke kész lett, a zöldségeket összenyomkodtam villával, majd összekevertem egy kis lével, ami a csirkéből sült ki, és egy szűrőn átpaszíroztam. Hamarabb elfogyott a mártás, mint a csirke:)
2011. jún. 11. 13:55
 3/7 A kérdező kommentje:
mmm...jól hangzik,de hagyma és fokhagyma kilőve,mert a család egyáltalán nem eszi meg :(
2011. jún. 11. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Sült csirkéhez nem illik a mártás,csak krumpli,rizs,vagy párolt zöldség. Ha mégis ragaszkodsz hozzá,akkor befőtt,vagy meggymártás.
2011. jún. 11. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Látni nem fogják a mártásban, mert csak egy szószt teszel eléjük.
2011. jún. 11. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:

kapormártás,paradicsommártás, gyümölcsmártás, gombamártás,sajtmártás.

de, hogy főzöl mást hagyma és fokhagyma nélkül?

2011. jún. 11. 19:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,sajtmártás lett mellé és nagyon finom volt vele. hát,igen..hagyma és fokhagyma nélkül igen csak nehéz főzni,de megtanul az ember..kéthavonta egyszer megeszik a pörköltet,de ímmel-ámmal,minden egyéb hagyma(még a hagyma ízt nagyjából elviselik,de nagyon ritkán) és fokhagyma(ha megérzik a fokhagymát hozzá sem nyúlnak) nélkül készül..nem egyszerű,de megszokható.
2011. jún. 13. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!