Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy tudok mini pizzát készíteni?

Hogy tudok mini pizzát készíteni?

Figyelt kérdés
Mini pizzát szeretnék készíteni 3 különböző ízesítésben. Hawaiit,kukoricásat és sonkás gombás kukoricásat.Minden kéne. Pl.: tésztát hogy kell készíteni . Mindent. Rendes pizza formájút szeretnék. A válaszokat előre is megköszönöm.
2011. jún. 9. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Hát én úgy szoktam, hogy a boltban veszek pizza alapot, vagy micsodát, és már csak a sajt, pizzakrém, szalámi, kukorica meg ilyenek kellenek hozzá.

És akkorára vágod, amilyenre akarod.

Ja és amúgy ahhoz képest, hogy bolti, nagyon finom.:)

2011. jún. 9. 17:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. jún. 9. 18:00
 3/9 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 9. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
A chio féle minire gondolsz?Mondjuk mi másra ha mini?:D Szóval olyan picire?Simán kinyújtod a tésztát és pohárral kiszaggatod majd ráteszed a feltéteket
2011. jún. 9. 18:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon egyszerűnek tűnik!!
2011. jún. 9. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:

nem tudom milyen minikre gondolsz, és hány főre elegendőt.

ha van egy jó pizzatészta recepted, akkor nem kell éppen kiszaggatnod, bár az a gyorsabb, hanem kelesztés előtt annyi kis gombócot csinálsz, amnnyi minit akarsz. kelés után percek alatt kerekre nyújtod, és sütőlemezen feltéttel együtt készre sütöd.

2011. jún. 9. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem 40 deka lisztes receptem van, az egy gáztepsire, vagy két közepes tepsire elég.én két tepsiben szoktam, abból 16 kocka lesz.szrintem 16 kis pizza is lenne belőle, persze,egy kicsit munkaigényesebb.

leírom a hozzávalókat is:

40 deka liszt, fél csomag élesztő, amit egy kis tejben (vízben)egy pici cukorral felfuttatunk.

a lisztbe egy teáskanál só teszünk, és a felfuttatott élesztővel három-négy kanál olajjal , és annyi langyos vízzel (pár kanál) összúgyúrjuk, hogy az edény falától elváljon.könnyű rugalmas tésztát kapunk, amit fél órát kelesztünk.

én kétfelé veszem, kinyújtom,tepsibe nyomkodom, megkenem pizzakrémes kecsappal,ráteszem a rávalókat, egy kis pizzafűszer keverékkel is megszórom, és előmelegített sütőben

megsütöm. 20 percig nem nyitom ki a sütő ajtót.ha kell még pár percet rápirítok.

ja és vékonyan olajozott sütőpapírt teszek alá.

erre gondoltam, hogy kis gombócokból kis pizzákat is tudnál nyújtani.

2011. jún. 9. 18:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó! Köszönöm mindenkinek!
2011. jún. 9. 18:56
 9/9 ssup ***** válasza:
54%

Elsőnek: fujj pizzalapot? ha nem tudsz főzni, minek írsz hozzá?

Szerintem is simán úgy csinálod mint a nagyot csak kicsiben :)

2011. jún. 9. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!