A lasagne por u. a. mint a spagetti por?
Figyelt kérdés
Lasagne-t csinálnák de nincs itthon olyan szósznak való szerintetek helyettesíthető,spagettis porral?? ha ugyanúgy tejjel megcsinálom??2011. jún. 8. 12:39
1/2 anonim 

válasza:

Hát attól függ, hogy a besamelre gondolsz, vagy a ragura?
Mert a klasszikus lasagne ugye úgy néz ki, hogy besamel (a fehér mártás), tészta, darált húsos ragu.
Ha a darált húsos ragu pora hiányzik, azt helyettesítheted spagettiporral, mert lényegében bolognai ragut teszünk bele. Besamelt meg por nélkül is tudsz csinálni, vajból, lisztből és tejből.
2/2 A kérdező kommentje:
szóval van az a maggis dobozos lasagne abban csak a port tejjel vízzel kell összefőzni+a husi én erre gondoltam mikor a port mondtam. ezt amúgy ismerem csináltam is de sajna a család nem szereti mikor "igazi" a lasagne azért tartunk még mindig a dobozosnál.azért nagyon köszi lehet hogy mégis ezt eszik. :)
2011. jún. 8. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!