Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megszeretnék tanulni főzni....

Megszeretnék tanulni főzni. Hogyan kezdjem? 15/f

Figyelt kérdés

A kérdés adott, várom a válaszokat :)

Mivel kezdjem, stb.

2011. jún. 6. 21:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

- Ha megtanulsz olyan paprikás-krumplit főzni, amiből nem krumpli-leves lett = akkor már a pörköltet is meg tudod csinálni, mert a kettő között a lényeges különbség csak a felhasznált alapanyagban van! (Krumpli vagy hús)

- Tanulj meg rántást készíteni, (leveshez, főzelékhez) akkor már tudsz egyerű leveseket, ill. főzelékeket is

főzni.

- Tanulj meg habarást készíteni (miben különbözik a rántástól)

- Ezek mellett, ha megtanulod hogyan kell a húst sütni, vagy rántani. Ennél többet sokszor még egy lány sem tud, amikor elindul ezene a "pályán".

Csak szépen sorban, nem ördöngősség, ha ilyen nagy kedvet érzel hozzá, biztosan menni fog, mert az az elsődleges és legfontosabb ami kell hozzá: a megfelelő hozzá-állás.

Sok sikert! És kérdezz nyugodtan! (No meg esetenként számolj be arról, hol is tartasz!)

2011. jún. 7. 07:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem nem tanított soha, senki főzni, pedig lány vagyok... amikor kicsöppentem a nagyvilágba, szülők nélkül, akkor az alapokról kellett kezdenem a dolgokat :))) de nem volt olyan nehéz, az online receptgyűjtemények lettek a legjobb segítőtársaim. Nem csupán receptek vannak fent rajta, hanem hasznos tippek és ötletek is a mindennapi konyhai dolgokhoz, meg sokat olvasgattam ilyen blogokat. Lassan haladtam egyszerűbbektől a bonyolultig. Két év alatt eljutottam odáig, hogy akármivel megbirkóznék:) Sok sikert:))
2011. jún. 7. 09:47
 13/16 doboszoli ***** válasza:

Igen, a paprikás krumpli egy hálás kezdő étel.

Szinte számtalan módon variálható, betéttel, feltéttel, és jó alapképzettséget ad a következő lépcsőfok megmászására.

Csak mindig kellő alázattal...

2011. jún. 7. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
zoli, te nem joghallgató vagy?
2011. jún. 7. 20:21
 15/16 doboszoli ***** válasza:

Neeeeem!

Csóró agrármérnök vagyok, akitől 90-ben elvették a játékát.

Amúgy 50 évesen már nehezen férnék be a jogászképzőbe.

Honnan gondoltad?

2011. jún. 8. 05:40
 16/16 anonim ***** válasza:
ismerek egy dobos zoli nevű joghallgatót egy fórumról, de csak párszor beszéltünk:-).
2011. jún. 8. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!