Mit föztök ebédre?
Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 08:25
11/18 anonim válasza:
Szia!
Kolbászos zöldbableves betütésztával, sült őzgerinc áfonya lekvárral és rizzsel, gofri. :)
A mennyiséget elnézve, azt hiszem ez lesz holnap is :)
Üdv!
13/18 anonim válasza:
chilis babot és kaméjos lazacot kaporral
15/18 anonim válasza:
Rizsabecsináttat - nemtudom máshogy anveét, esetleg piláf (a másik neve) :D
16/18 anonim válasza:
Mit össze kutyultok. Ezt meg is eszitek. Hányan vagytok rá. Én hetente 1x ha főzök, akkor is rosszul vagyok. Hétköznap étkezde, max. tasakos leves, esetleg melegszendvics, saláták amelyeket el lehet vinni a melóba. Pl. babsaláta, tésztasaláta stb. attól függ mi van otthon, plusz fantázia kérdése. Nem kell ebből a kajálásból akkora problémát csinálni. Mindig legyen otthon kenyér, én veszek 3 db 1 kg kenyeret félbevágom be a hűtőbe. Mindig van lefagyasztva szalámi, kenőmájas sajt. Sok tej van otthon, tartós, és kefír,gyümölcsök 4-5 féle, zöldségek, paprika, zöldhagyma, retek,uborka, mikor mi van. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!