Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek holnapra?

Mit főzzek holnapra?

Figyelt kérdés

Valami "szaftosra" gondoltam, de nincsenek ötleteim. Tudnátok mondani párat!


Köszi


2011. jún. 3. 17:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Körömpörkölt. Az jó szaftos.
2011. jún. 3. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Vadas, tejfölös gombás hús, resztelt máj, borsos tokány, szecsuáni csirke és egyelőre kifogytam, de ha jut még eszembe, akkor írok :)
2011. jún. 3. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát a körömpörit kihagynám azt nem szeretem. De a többi az jó ötlet de azért várok még ötletelek.
2011. jún. 3. 18:09
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
Bakonyi gombás szelet, szaftos, isteni.
2011. jún. 3. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Lecsó, burgonyás gomba, mustáros-hagymás pulykamellcsíkok, kapros csirkemell ragu. Ezek egyszerűek, finomak, elég sokszor főzöm őket. Ha érdekel bármelyik receptje, szívesen leírom:)
2011. jún. 3. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 Neménvagyokaz válasza:
100%
Bacon-be tekert csirkemáj. Annak rendesen van szaftja. Meg krumplipüré mellé.
2011. jún. 3. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 A kérdező kommentje:
A mustáros-hagymás pulykamellcsíkok receptje érdekelne.
2011. jún. 3. 21:04
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

19:00 vagyok

Mustáros-hagymás pulykamellcsíkok


Hozzávalók:

1kg pulykamell

1 vagy 2 nagy fej lilahagyma, attól függ, mennyire akarod hagymásan

6 dl tejszín

4 ek mustár (lehet több vagy kevesebb is, mennyire szeretnéd mustárosan)

ételízesítő, bors, olaj, só

1,5-2 ek keményítő (burgonya vagy kukorica, mindegy) vagy liszt


Elkészítés:

A pulykamelldarabokat csíkokra vágjuk. A serpenyőben olajat hevítünk, majd rádobjuk a húst, és megsütjük. Ízesítjük borssal, ételízesítővel. Mikor a hús megpuhult és megpirult, rátesszük a karikákra vágott lilahagymát és együtt sütjük még 5 percig.

Majd a liszt (vagy keményítő), a tejszín és a mustár keverékét ráöntjük és összeforraljuk.

Én párolt rizzsel szoktam készíteni.

2011. jún. 3. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
Rizses húst! :) Én is azt főzök éppen
2011. jún. 8. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
Grecskát pörkölttel, tegnap azt főztem, nagyon finom!
2011. jún. 8. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!