Készen kapható kakaós piskóta közé milyen krémeket szoktatok tenni?
Ugyanolyan krémeket, amiket akkor tennék bele, ha én sütném a lapot.
Egyébként megjegyzem, hogy nekem nem jönnek be ezek a készen kapható lapok. Nekem mű ízük van.
Szia! nálunk a vajas krémek nem jönnek be,következőket szoktam, ezek nagyon finomak, és nagyon egyszerűek!
1. vaniliás puding - összekevered és elosztod 3 részre
ha van meggybefőtt(nézd meg, a szemeket, nehogy magmaradvány legyen benne- abból rárakok az egyik rétegre pár szemet, nagyon üde.
2. gesztenye(van a fagyasztottban olyan, amiben nincs tartósítószer és rumnaroma, az nagyon finom)
tejszínhabot csinálok, kis cukorral és belekeverem a kiolvasztott gesztenyemasszát - könnyű és finom!
Isten éltesse Apukádat!
Lehet belőle kerekíteni egy saher tortát finom házi baracklekvárral (de az én apukám a narancslekvárra esküszik).
A torta középső rétegét be tudod áztatni apukád által kedvelt likörbe és a szeletek közé tudsz vékonyan kenni mézes krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!