Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak csirkemellből?

Mit csináljak csirkemellből?

Figyelt kérdés
Mit tudnék sütni/főzni, ami egyszerű, finom, és nem kell hozzá túl sok minden. annyit még hozzá, hogy pasi vagyok :D
2011. máj. 31. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ami nagyon egyszerű:

vékonyabb szeletekre vágod, megsózod őket (mindkét oldalról) egy tepsi alját megkened vékonyan olajjal, és nyakon öntöd az egészet főzőtejszínnel (úgy h ellepje a husit, de csak épphogy)majd reszelsz rá sajtot.

Alufóliával befeded, berakod a sütőbe.

Addig sütöd még megpuhul, majd leveszed az alufóliát, és kicsit rápirítod a sajtot.

Szerintem nagyon finom :)

2011. máj. 31. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

első vagyok, van egy másik egyszerű is.

felszeleteled, kicsit hosszúkásabb, ujjnyi hosszú, vastag, kb 2 ujj széles szeletekre vágod, teszel rájuk 1-1 vastagabb szelet sajtot, és az egészet beletekered 1-1 bacon szeletbe, majd megsütöd.

2011. máj. 31. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
csinálj hozzá köretet, rizsből és gombás szószból, a csirkemellet meg süsd meg hozzá, vagy csináld meg szaftos húsként!!!
2011. máj. 31. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Felszeleteled vékony csíkokra, tejben áztatod kb 30 percet, vajon sütöd meg, majd egy pár csepp citromlével ízesebbé teheted (de ez elhagyható). Mi krumplit sütöttünk ki hozzá, de sztem krumplipürével is jó.

Vagy:

Vannak ezek a félkész Knorr alapok (mézes-mustáros, tejszínes-gombás). Ehhez olajon előkészíted a csíkokra vágott csirkemellet, majd ha megpuhult a hús, ráöntöd a szószt és kb 10-15 percig főzöd tovább. Rizzsel szokás fogyasztani.

2011. máj. 31. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Csirkemellet és sárgarépát (vagy bármi zöldséget ami van otthon ) egyforma méretű csíkokra vágod, megdinszteled a vöröshagymán egyszerre őket, ízesíted sóval, borssal, és ha megfőtt tejföllel behabarod.És főzöl ki hozzá tésztát, isteni finom :)
2011. máj. 31. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy 250 grammos natúr vajkrémet, szeleteld fel, sózd és borsozd a csirkemellet. A vajkrémmel kend ki a jénai edény alját és oldalát a vajkrémmel, a hússzeleteket forgasd meg tojásban majd reszelt sajtban, tedd egymásra őket, tetejükre is szórj sajtot, majd süsd meg a sütőben. Nagyon egyszerű, nagyon laktató és gyors.
2011. máj. 31. 16:12
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a fincsi tippeket! :P
2011. máj. 31. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!