Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehetne 1 héten át főzni...

Mit lehetne 1 héten át főzni 2 személyre ami gyorsan kész van és nincs vele sok munka? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy július elején megyünk le Balatonra párommal nyaralni és igazság szerint amikor nyaralni vagyok nem szeretnék sokat pacsmagolni a főzéssel. Végülis pihenni megyünk :) Mit lehetne csinálni 2 főre? Ami mégis változatos lenne, de nem sok munkával jár. Köszönöm szépen elöre is a válaszokat:) 20/L
2011. máj. 31. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tejbegríz, tejberizs, madártej, tarhonya, paprikás krumpli, sült krumpli vagy tört krumpli halrudakkal,
2011. máj. 31. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Ami gyorsan megvan, az a tésztaféleségek. Mákos, grízes, krumplis, lekváros tészta, bolognai spagetti, carbonara, penne tészta valamilyen tejszínes szósszal.

Aztán a főzelékek is pikkpakk készen vannak. Akár mirelit, akár konzerves zöldségekből (borsó, bab/zöldbab, kelkáposzta, finomfőzelék stb.).

Krémlevesek, zöldségleves.

Gombapörkölt friss vagy üveges gombából tésztával. 20 perc alatt készen van.

Rakott, csőben sült ételekkel sincs sok gond. Összeállítod, és mehet a sütőbe.

2011. máj. 31. 12:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen az ötleteket:) És a gyors válaszokat:)
2011. máj. 31. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nyaralni megyek, akkor ott nem fözök: ha feltétlen fött ételre vágyna a férjem, akkor vagy olcsóbb étterem, vagy föz ö. Az nekem nem nyaralás meg pihenés, hogy ugyanazt csinálnom, mint egész évben, csak egy idegen konyhában és nem megfelelö felszereléssel.

Igazán nem tudom elképzelni, hogy erre az egy hétre nem lehet valami kifözdét keresni.

2011. máj. 31. 13:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyrészről teljesen felszerelt konyha van. MÁsrészről meg 1-2 óra alatt meg lehet főzni. Mert nem csak a párom, de én sem szeretnék egy hétig főtétel nélkül lenni, mert azt nem tudom elviselni. Másrészről meg mivel közel van a nyaralóhoz a tesco így könnyen megvásároljuk ami kell és olcsóbban. Mert pl egy vacsora vagy ebéd kijön 5000Ft-ből két főre. Addig 2000 vagy 2500ftBól megfözök egynapra és ha marad másnapra is akkor nem kell föznöm. Csak élvezni a pihit. :)
2011. máj. 31. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Sült kolbász, főzelékfélék, tésztafélék, saláták hamar megvannak.

Ha készítesz egy adag levest (gulyás), az kitart 2-3 napig is.

2011. máj. 31. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!