Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S Milyen tészta való a...

S. O. S Milyen tészta való a májgombóc levesbe?

Figyelt kérdés
Egyáltalán kell bele? Köszi
2011. máj. 31. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam, maga a májgombóc a levesbetét.viszont van benne, répa, zöldség.
2011. máj. 31. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell

én csak rendelőset ettem (nem tudok májgombócot csinálni - te hogy csinálod?), abban sose volt

2011. máj. 31. 12:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy csináltam, hogy elkapartam 30 dkg májat, hozzátettem egy tojit, egy áztatott zsemlét lemorzsolva, egy fél reszelt hagymát amit előtte megdinszteltem, só, bors, majoranna, majd annyi liszt, hogy kissé sűrű legyen a massza! Ez így jó? Na majd mindjárt kiderül! :) Egyébként köszike a válaszokat! :)
2011. máj. 31. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:

első vagyok, én is így csinálom a májgombócot, csak én nem zsömlét, hanem egy kis prézlit teszek bele, és hagyom , hogy megszívja magát, ja és egy kis finomra vágott petrezselymet. vizes kézzel csinálok kis gombócokat, és azt főzöm a levesbe.

a leves pedig csontleves valamilyen csontból, sok zöldséggel.

üdv.

2011. máj. 31. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
A májgombóc a levesbetét, szerintem nem kell bele tészta. De ha vki szeretne, akkor mindegy, mehet bele akármelyik, ami othon van.
2011. máj. 31. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
köszi, kipróbálom
2011. máj. 31. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!