10 személyre bográcsgulyáshoz, mik és mennyi a hozzávaló? és mindez mennyibe kerül?
Akinek van kedve és épp unatkozik ,kérem segítsen elkészíteni hogy miből mennyit kell venni,és mindezt forintra lebontva. Köszi:)
pl.: hagyma- 1 kg -400 ft. --így gondoltam.
A 11:02-es kalkulációjával egyetértek. Bár a vizet, és a szakácsba töltendő bort nem számolta.D)
Igaz, hogy megoldható sertésből is, de nevében, hogy "gulyás" benne van a hús milyensége is. Ő volt egykor a marhák őrzője. Csak érdekességképpen, így alakult a sorrend anno a Hortobágyon: (mármint szakmai sorrend) Csikós, gulyás, juhász, kanász.
Még egy.
Gyakran szokták tőlem kérdezni az adagokat, hihetetlen, de gyakorló, kiválóan főző háziasszonyok is bepánikolnak 20-30 fő felett.
Mondom, írd! Hozzávalók: 5liter vörösbor, só, a többi adja magát. Némelyiknek nem kell magyarázni a bor fontosságát, némelyik bociszemekkel néz. Persze utána elmondom a frankót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!