Graham lisztből hogyan kell pogit vagy valami sós sütit sütni, aki tud írna receptet?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyivel egészségesebb, mint a sima liszt, van otthon egy csomag és szeretném már elhasználni. Próbáltam már teljeskiörlésűlisztből egyszer pogit, de az olyan lett, mint a kő... :S2011. máj. 24. 10:46
1/1 anonim 



válasza:





Igen, mert ezek a lisztek nem állnak össze sikérré. Több sütőpor kell bele, vagy tejföl , sokszor kell keverni sima liszttel is.
Máskor teljes kiőrlésű tönkölybúza lisztet vegyél, annak 6x magasabb a fehérjetartalma, mint a fehér liszté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!