Hogyan csináljak kocka vagy téglalap alakú tortát?
Sütőpapírt mindenféleképpen! érdemes tojássárgájával körbekenni a keretet, és ráragasztani a papírt, aztán önteni bele a piskóta masszát, mert kifolyik.
Vagy a sütőpapírt tedd a tepsi seggére, és kend ki lapnak a piskótát, úgy süsd meg. Ha lapnak kened ki, elég olyan 150-160 fokon sütni, és figyelni nagyon. Ha keretben sütöd, háromnegyedig töltsd a tésztával, és eleinte magas hőfokon, 180 körüli sütés, majd vedd vissza a hőfokot olyan... 10 fokkal.
Sok sikert, cukrász voltam :)
"Lapnak kenjem ki a piskótát", úgy érted hogy pl 3 felé osszam el, és külön-külön süssem meg a lapokat? Én egyben szoktam, mert úgy nem olyan macerás. Gondolom így egyben is lehet, nem folyik ki az alján ugye? (a nagy mennyiség miatt gondolok erre)
A toj.sárgás megolást még nem hallottam, ezt mindenképpen kipróbálom. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!