Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tanítod a gyerekeidet főzni?

Tanítod a gyerekeidet főzni?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg az alábbi videot, elképesztő milyen buta sok nő:

http://www.youtube.com/watch?v=Kkuacwksbws

Az én fiam 12 éves és olyan rakott krumplit csinál, vagy sárgaborsó főzeléket, hogy még a nagyi sem tudna jobbat.

2011. máj. 23. 13:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, tanítom, mikor neki is van kedve.Nagyon ügyes,úgy látom, leginkább süteményeket szeret készíteni.Neki köszönhető, hogy új süti recepteket is kipróbálunk.Én a bevált kajákat szeretem elkészíteni, ő viszont inkább újakkal kísérletezik :)
2011. máj. 23. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
én szégyeltem magam közben,szánalmas.
2011. máj. 23. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
ja igen.tanítom 4éves,a panírozást bízom rá és olyan büszke magára mikor mondja apának hogy ma ő csinálta.
2011. máj. 23. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem el.Uramisten..Rántásnak a rántott húshoz van köze,meg a káposztába káposztát töltenek,attól töltött káposzta,meg a panír..Jó ég..
2011. máj. 23. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Még nincs gyerekem, de ha lesz, mindenképp fogom tanítani. Én úgy kerültem ki a "nagy életbe", hogy anyám nem tanított meg főzni, de szerencsére hamar megtanultam, sok mindenre magamtól jöttem rá és ma már bármit el tudok készíteni. Mondjuk ezen a videón kifeküdtem, amikor még nem tudtam főzni, akkor is tudtam válaszokat ezekre a kérdésekre. Nem tudom elképzelni, hogy ezek az emberek mit esznek és mivel etetik a gyerekeiket.
2011. máj. 23. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Na, megnéztem, amit belinkeltél :D Közben azon gondolkoztam, vajon mit esznek ezek az emberek,ha még ezeknek a közismert ételeknek sem ismerik az elkészítését, összetételét?Pedig már nem gyerekek...Tudom, van, aki jól megél a porokon is, de szerintem az hosszú távon egészségtelen.
2011. máj. 23. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Volt olyan pasim, aki egyszer megkért, h főzzek neki vajas kenyeret, de ezek mindenen túltesznek...palacsintapor, meg a panír...utálom a káposztát, mégis tudom, h hogy kell készíteni...remélem ezek az emberek látták a róluk készült videókat, és eszeveszett tanulásba kezdtek főzés terén.

Nálunk egyébként természetes volt, hogy kicsi korunktól kezdve ott voltunk mama vagy anya mellett a konyhában, lehet hogy 10 szelet húst egy óra alatt paníroztunk be, és mindenhova ment minden, de ez is hozzátartozik a tanuláshoz. 6 évesen mamával úgy kopasztottunk csirkét, hogy mindenkinek volt saját, csak a tollat szedték le nekem, hogy ne nyúljak a forró vízbe.

Sajnálom ezeknek az embereknek a családját, mert biztos nem esznek rendes ételt, csak műanyag vackokat.

2011. máj. 23. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN!!!!!!!!!

Ezek a nők remélem szégyenlik magukat! Bár lehet, hogy annyira jól keresnek, hogy ezt megengedhetik maguknak.

12 éves voltam mikor meghalt az édesanyám és nemigazán tudtam még sok dolgot, de mindig ott sürögtem mellette a konyhában míg élt. Az apám nem sokat konyított a konyhához. Mikor megszületett az első lányom, eldöntöttem, hogy jó mókákat fogunk csinálni a főzésből. 3 évesen már "panírozott". Igaz, hogy minden liszt volt körülötte, de megérte. 9 évesen már simán vacsorával várt. Olyan majorannás csirkét csinált, hogy csak lestem. Mára már 18 éves és szuper kajákat csinál! Büszke is vagyok rá!

Lehet, hogy kissé alpári lesz az alábbi megjegyzésem: bezzeg azt mindegyik tudja, hogy mit kell csinálni az ágyban!

Nos ennyit az ilyen nőkről! Tiszta szégyen!

2011. máj. 24. 05:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyik nap az áruházban már azon is meglepődtem, hogy létezik fasírtpor. De azt álmomban sem gondoltam volna, hogy palacsintapor is van. Egyébként részben a lustaság és a kényelem is szerepet játszik. A sógornőm, aki Németországban él, itthon még tudott krumplipürét készíteni, de Németo.ban porból készíti, amit csak fel kell főzni vízzel (vagy talán még főzni sem, nem tudom) és kész. Nagyon remélem, hogy még sok "hagyományos" háziasszony van és a jövő generációnak nem az lesz a főzés, hogy kinyitjuk a zacskót, beleöntjük a port és már kész is van. A reklámok is folyton ezt nyomatják, hát akkor min csodálkozunk?
2011. máj. 24. 09:31
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Amikor először láttam boltban palacsinta port, nevettem is, hogy ki az, aki ezért képes pénzt adni...

Úgy tűnik, sajnos elég sokan.

2011. máj. 24. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!