Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen fogyis levest főzzek ma?

Milyen fogyis levest főzzek ma?

Figyelt kérdés
Jöhet hozzà valami második is, ami szènhidrátszegèny és nem saláta. :)
2011. máj. 23. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Zöldségleves csirkemellel, vagy káposztaleves :) Aztán másodiknak mehet a főtt csirkemell valamilyen körettel (rizs vagy valami új féle saláta), de meg is grillezheted a húst. Én ezt csinálnám a helyedben. :) Vagy ha nem csirkemellet, akkor halat sütnék és párolt zöldséget csinálnék hozzá amit pici vajon megpárolok...nyammm :)
2011. máj. 23. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Zöldségleves

spenót tojással, vagy valami sovány husival

2011. máj. 23. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csirkeleves van otthon, sok hússal, sok zöldséggel, viszonylag kevés lével.

De csinálhatsz tárkonyos csirkelevest is, csirkemellből, sok zöldségből, zsírszegény tejföl + 1 kanál tk. lisztes habarással. Ez annyira laktató, hogy én mást nem is szoktam enni mellé. Persze jó sűrű levest csinálok. Lehet tejszínnel is, de nekem úgy nem ízlett.

2011. máj. 23. 10:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. máj. 23. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!