Milyen finom dipp recepteket tudtok, amik mártogatáshoz nagyszerűek? Pl zellerhez?
Ezt én kimondottan zellerhez, zeller szárhoz szoktam csinálni, persze jöhet minden zöldség is.
2 doboz milli vajkrém (natur)
1 db milli márványsajtos vajkrém
1 kimondottan olcsó camambert sajt (igazából sűrítésre jó, de használhatsz camping sajtkrémet is).
1 db aktivia yoghurt
összeöntöm egy turmixgépbe és addig keverem, amig sima massza nem lesz belőle. Ha gondolod, ahhoz hogy intenzívebb legyen az íze beletehetsz még sima márványsajtot vagy fokhagymát!
Garantált utána az íz (szag;) hatás!!
Sok sikert!
Én inkább hozzávalókat sorolnék, amivel lehet kísérletezni, hogy a saját szád íze szerint készíthess dippet:
kapor, az zamatot ad
reszelt torma: savanykás, csípős
fűszerpaprika: por vagy őrölt paszta alakban, az édes és a csípős is finom, de a másodikat csak érzéssel
dijoni mustár
hagymakrém
stb.
Én ilyesmikből mixelek, a legjobb dip picit savanykás, sós és édes egyszerre!
Jó kísérletezést! Megéri!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!