Milyen tortát süssek a kedvesemnek 22. születésnapjára?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem jó a kategória, ha így van elnézést kérek. Jövőhéten lesz a barátom szülinapja és valami különleges, ötletes tortát szeretnék neki sütni, de nem tudom milyen legyen. Nagyon szereti a motorokat, de sajnos nem vagyok annyira profi hogy motor alakú tortát csináljak :) szeretném a külsejét marcipánnal borítani, és azt valamilyen mintásan megcsinálni. Van valami jó ötletetek?2011. máj. 20. 15:55
1/5 anonim válasza:
Nem csesztetésből de a google-on 5millió ilyen találat van. Nézhetsz képeket. Ha mondjuk angolul írod be, hogy : birthday cake, akkor mégtöbbet kiad mint magyarul. Én is így szoktam keresgélni.
2/5 anonim válasza:
Vagy így. Rengeteg van, biztos lesz ami tetszik.
3/5 A kérdező kommentje:
nézegettem de nem találtam olyat ami olyan különleges lenne.
2011. máj. 20. 16:17
4/5 anonim válasza:
De hogyan legyen különleges? Valami elgondolásod van?
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!