Hogyan kell fagyasztott sóskából fincsi sóskafőzeléket csinálni?
Figyelt kérdés
Van fagyasztott sóskám, és valószínűleg krém állagú, de lehet, hogy a zöldség levelek, nem tudom!
Csak az van a csomagoláson hogy "a szokásos módon elkészítjük". De hogy van a szokásos?
2008. febr. 17. 12:52
1/3 anonim válasza:
Kevés olajon zsemleszinűre pirítod a lisztet,felöntöd tejjel,beleteszed a sóskát,és lassan felfőzöd.Tejben áztatott zsemlét vagy kenyeret is szoktam beletenni,/jól szétpacsmagolva/így nincs az a "vad" íze.Ezzel sűríted is.A tejet felezheted vízzel,vagy akár tejszínnel is.Én csak sózni szoktam,a végén még 2-3 nyers tojást keverek bele.Ekkor már nem szabad forrni,mert a tojás összeugrik.Néhány percig még főzöm,és kavarom.
2/3 anonim válasza:
Én másképp készítem. Felengedem a sóskát, felteszem edényben a tűzhelyre melegedni, szórok rá lisztet (adagonként kb. egy csapott evőkanállal), jól elkeverem, utána öntök hozzá tejet, teszek hozzá egy kis sót, és elég sok cukrot. Jól elkeverem, kóstolgatom, felforralom (keverés közben, mert különben odaég), és kész.
3/3 anonim válasza:
Nah akkor jöjjön a harmadik verzió:
Felteszem a sóskát olvadni a gázra.Bele a tejszín egy kis liszttel.Esetleg habarás és tej.Mikor mi van itthon.Egy kevés cukor,mert én savanyúan szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!