Hagyma szeletelésének mi a speciális módja?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 15:33
1/4 anonim válasza:
megpucolod,rá a deszkára és én mindig hajszál vékony szeleteket vágok..:)
2/4 anonim válasza:
Félbevágod, lefordítod a csumás részét magad felé fordítva vékonyan bevagdalod úgy, hogy a csuma résznél nem vágod fel deszkáig. Utána 90 fokos fordulat, felaprítod. Az a lényege, hogy nem csúszik szét a hagyma vágás közben.
3/4 anonim válasza:
megpucolod, félbevágod, jól meg leöblíted. (a szag miatt)
a deszkán a fél hagymát a balkezedeed lefogod, és előbb viszszintesen vékonyan szeletelni kezded.a ujjaiddal tartod, hogy ne csússzon szét.utána, szinténm jó erősen fogod, és merőlegesen is vágod, jobbról balra, (persze, ha jobbkezes vagy) amilyen vékonyan tudod. a vége lehet, hogy mégis szétcsúszik, azokat újra összfogod, és vagdalod.
pörköltbe, illetve, ami sokáig fő, nem kell szuperapróra vagdalni.
a lényeg, hosszúpengéjű nagyon éles kés.
én így szoktamÍ:))
4/4 anonim válasza:
Megpucolod, kettévágod, és mikor nekiállsz szeletelni az egyik részét akkor nem vágod el teljesen, akkor nem fog szét esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!