Mi jót ettél/fogsz ma enni?
reggeli, ebéd, vacsora, nasik, stb
rendeled vagy te csinálod
Reggeli: zabkása
Ebéd: mákos tészta lekvárral!!!nyammiiiii
Vacsora: zöldségek, kenyér
Reggel: egy paradicsom, kb. 10 szem cseresznye (anyu hozta a piacról, tesztelni kellett :P )
Most, majdnem 11-kor: tegnapról maradt rántott csirkemáj (2 kisebb darab) + egy medve sajt
Legközelebb szerintem kora délután eszem, de még nem tudom, mit, valami lightosat, mert amúgy fogyózom.
Este is valami könnyűt. Meg lehet délután még iszom egy kis energiaitalt (cukormenteset). Hát, elég furán kajálok, de főleg azokból az ételekből tudok variálni, amit anyuék főznek. :)
hmm jókat esztek, 1-2 ötletet merítettem is:)
én eddig 1 pohár rizstejet, 1 szendvicset, és 3 db abonetett ettem ebédre zöldbabfőzelék lesz pörkölttel
lehet vacsira én is rakott krumplit főzök, vagy csinálok egy kis aranygaluskát:)
R:tejfölös kenyér
E:rántott padlizsán,rántott karfiol,rántott sajt,rizibizi,tartár,uborkasaláta
V:alma,joghurt
reggeli: hajdinakása körtével és aszalt cseresznyével
tízórai: túró, alma
ebédre grillezett pulyka lesz tzatziki salátával
később valószínűleg az ebéd maradékát eszem, aztán valamelyiket, vagy akár többet ezek közül: sovány túró zöldséggel és csirkemellsonkával, natúr tonhalkonzerv zöldséggel, joghurt édesítővel, így előre sose tudom mit fogok kívánni.
Az "első" fogyózó vagyok!
Télen eszembe sem jutott, (amikor a húst hússal és finom fehérkenyérrel ettem) hogy a tavaszi-nyári ruháim közben "összemennek a szekrényben". :))
Ha két hét alatt lemegy kb. 5-6 kg, akkor az már elég.
Reggel: tonhalkrém kevés hagymával. Holland kakaó (forrón)
Ebéd: A munkahelyi 'menzán', Zöldségleves, pulyka-rizottó, süti
Vacsora: (egyenlőre csak terv) Gyulai májassal készült szendvics, olivaolajon párolt paradicsomkarikákkal és sajttal. Mellé multivitaminos gyümölcslé.
De megéheztem... sajnos később lesz ebédidőm.
Előző vagyok. Lehet a napokban veszek a piacon egy kis házi-gyümölcsjoghurtot. :) az nagyon finom.
(itt szoktam venni)
----) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!