Segítség túró rudi tortához? Hogy értelmezzem a receptet?
Ez alapján szeretném elkészíteni. Nem vagyok egy nagy cukrász egyébként, csak a férjem szeretném meglepni!
Azt írja,hogy a tojásokat a cukorral fel kell verni, utána meg,hogy a tojáshabhoz kell keverni a lisztes-sütőporos kakaót.
De ha az egész tojást akarom felverni, akkor hogy lesz hab? Nem gond, ha benne van a sárgája? Nem írja,hogy szét kellene választani?
Bocsi, de tényleg kezdő vagyok!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szia!
A tojásfehérjét verd fel egymagában, mert ha a sárgáját is belerakod, akkor az életbe nem válik habbá.
Javaslom, hogy nézd meg az általános piskóta tészta receptjét!
Segítek: [link]
Sok sikert! :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A fenti válaszoló nagyon ügyes lehetett, hogy a sárgáját is fel tudta verni...
Nekem a fehérje jött össze de az mindig és kb. 2 perc alatt.
Ez a tuti.
Gyakorló kuktának nem ajánlanám a legelső válaszoló módszerét.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ez nem piskóta.
Tehát egyben vered fel a tojást a cukorral,meglátod szépen ki fog fehéredni és megnő a térfogata. (legalább 10 perc) és utána kevered hozzá a többit.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kedves 76%-os sütni nem tudsz.
Ez nem piskóta,hanem egy 2 tojásos kevert tészta.
egyben keverjük ki a tojást a cukorral. Igane hab lesz belőle, nem olyan kemény mint a tojásfehérjehab, de hab.
Köszönöm mindenkinek!
Akkor nem választom ketté!
De mikor tudom,hogy eléggé habos?
Illetve muszáj ezt lehűteni. Ma estére szerettem volna a férjemnek, már beleéltem magam, aztán láttam,hogy egy napig kell hűteni?
Vagy tudnátok valami egyszerű, hasonló ilyen csokis-túros, csokis-habos receptet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!