Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott spenótból hogy...

Fagyasztott spenótból hogy főztök?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Belerakom a lábasba és én spec. tejet teszek alá, abban olvasztom fel. Mikor felengedett, kicsit főzöm, majd rakok bele áztatott zsemlét. Még főzöm egy kicsit és behabarom tejes-fokhagymás habarással.
2011. máj. 8. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.na ez tetszik megcsinálom.persze a zsemle az valahogy nem jó.azt nem teszek bele.
2011. máj. 8. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én is zsemle nélkül csinálom. felolvasztom a lábasban és fokhagymásan berántom tejjel.
2011. máj. 8. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez a zsemle dolog csak rosszul hangzik,de abszolút jó bele,persze,nem mindegy,hogyan.Tejbe áztatod,amíg teljesen szét nem megy,egyebekben ugyanaz,mint ahogy írták.Én akkor teszem bele ezt a tejes zsemlét,amikor már be van rántva,és a végén belekeverem az áztató tejjel együtt,egy kicsit hagyom,hogy újra forrjon,miközben kevergetem.Utána botmixerrel összeturmixolom.Valahogy kell bele,enélkül nem az igazi.És ugye a mixer gondoskodik arról,hogy látni ne lehessen.
2011. máj. 8. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Én simán beteszem a mikróba, ha már forró, megy bele fokhagymapor, só, kis tej és kész, nem cifrázom túl. :)
2011. máj. 8. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok: nem akartam túl bő lére ereszteni a hozzászólást, de úgy látszik, félreérthető voltam: persze, hogy áztatott zsemlét rakok bele, krumplinyomón áttöröm és csak a bele kerül bele, a héja nem. Én szeretem sűríteni vele.
2011. máj. 8. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

ha kiveszem előző nap, a főzésig kienged. Ha nem veszem ki, akkor bele a lábasba, rá a tej, és tartalékon melegítem, és kavargatom. Ha kiengedett, akkor berántom, tejföllel/tejszínnel kicsit higítok rajta, ízesítem sóval, borssal és fokhagymával.

Feltét: főtt tojás vagy bundáskenyér vagy zsemle

2011. máj. 8. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
feltét: rántotta
2011. máj. 8. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Én elsőre mindig felolvaszom, a levét kinyomkodom, és tejszínes mártással elkészítve többnyire lasagne lesz belőle, vagy hús tetejére halmozom, és sajttal kisütöm.
2011. máj. 8. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!