Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell házilag marcipánt...

Hogy kell házilag marcipánt készíteni tortára?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Igazi marcipánt nem tudom, hogy állíthatsz elő házilag, de itt egy nagyon jó hamis marcipán recept, nekem bevált:

[link]


Könnyű vele bánni, és még finom is.

2011. máj. 7. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyenlő mennyiségű cukrot és fehér mandulát darálj meg finomra. (kávédarálóban szoktam).

Tegyél hozzá tojásfehérjét,és gyúrd,amíg összeáll.

Először csak kevés,kiskanálnyi tojást tégy,ha kell még,akkor tegyed hozzá a többit. Ha mégis sok lett a fehérje,akkor tehetsz hozzá még porcukrot.

Színezheted, a maradék folpackba csomagolva a hűtőben nagyon sokáig eláll.

Kinyujtani két folpack vagy sütőpapír között tudod.

2011. máj. 7. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Házilag nem készítettem még marcipánt, inkább megveszem, mert nem szeretek rizikózni. De erről az oldalról sok mindent sütöttem már, megbízható:

[link]

2011. máj. 7. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
én inkább fondantot csinálnék a helyedben :)
2011. máj. 8. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy mi az, és hogy miben különbözik a marcipántól!?
2011. máj. 8. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
[link] ott a receptje.. ugyanúgy borításra van, csak nem olyan drága
2011. máj. 8. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!