Hogy kell házilag marcipánt készíteni tortára?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 21:10
1/6 anonim válasza:
Szia! Igazi marcipánt nem tudom, hogy állíthatsz elő házilag, de itt egy nagyon jó hamis marcipán recept, nekem bevált:
Könnyű vele bánni, és még finom is.
2/6 anonim válasza:
Egyenlő mennyiségű cukrot és fehér mandulát darálj meg finomra. (kávédarálóban szoktam).
Tegyél hozzá tojásfehérjét,és gyúrd,amíg összeáll.
Először csak kevés,kiskanálnyi tojást tégy,ha kell még,akkor tegyed hozzá a többit. Ha mégis sok lett a fehérje,akkor tehetsz hozzá még porcukrot.
Színezheted, a maradék folpackba csomagolva a hűtőben nagyon sokáig eláll.
Kinyujtani két folpack vagy sütőpapír között tudod.
3/6 anonim válasza:
Házilag nem készítettem még marcipánt, inkább megveszem, mert nem szeretek rizikózni. De erről az oldalról sok mindent sütöttem már, megbízható:
4/6 anonim válasza:
én inkább fondantot csinálnék a helyedben :)
5/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy mi az, és hogy miben különbözik a marcipántól!?
2011. máj. 8. 18:34
6/6 anonim válasza:
[link] ott a receptje.. ugyanúgy borításra van, csak nem olyan drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!