Milyen bevált fondant recepteket ismertek? (bővebben lent)
Sziasztok!
Anyukám kedvenc virága a napraforgó, ezért a születésnapjára napraforgós tortát szeretnék sütni. Nézegettem a neten fondant recepteket, de nem tudom melyik a legjobb, amit legkönnyebb formázni, színezni. Úgy szeretném megcsinálni, hogy sütök egy egyszerű, sima, kerek tortát, azt befedem fondant-nal és a tetejére fondant-ból formázok napraforgót.
A fondant-t mivel lehet a legegyszerűbben színezni? Ugye maga a torta fehér lenne, napraforgó szirmai sárgák, közepe meg barna. Ételfesték? Vagy vannak erre külön színezők? Bevált receptekre lennék kíváncsi, aki már csinált ilyet. És még annyi, hogy azt is olvastam, hogy a figurákat jó pár napra előre megcsinálni, hogy megszáradjanak. Ez a virágszirmokra is érvényes?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Szia! A napokban volt egy ilyen kérdés, több fondant receptet is belinkeltem, amik szerintem nagyon jók. Itt a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__17..
Ja, és a szirmokat is nyugodtan megcsinálhatod 1-2 nappal előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!