Milyen római tál recepteket ismertek?
Sólett elkészítésére az a legjobb!
De vadhusokhoz is nagyon finom :)
Sertés csülök pékné módra
Egybe sütött karaj, vagy comb
Végy három zsemlényi jól kigyúrt sima agyagott. Ebből formázd meg a tálat olyan méretre, amilyen majd befér a sütődbe. de csinálhatod úgy is, hogy egy jénai tálat használsz belső formának. Ha megformáltad, szárítsd ki, de vigyázz ne száradjon gyorsan, néha kend meg vizes libatollal, hogy ne repedjen meg. Ha már kiszáradt, gyújdsd be az égető kemencédet és tedd bele a római táladat. 900 fokon égesd (arról tudod, hogy narancsárgán izzik). vigyázz a kemencébenm a hőmérséklet csak lassan, 1 óra alatt 100°C emelkedhet, tehát 10 óra égetés. utána lassan lehűlés és kivehető.
Vagy nem erre gondolt :)
:D
Hogy a musztafák mit tudnak????
mustafa33: Vicces...:)
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!