Húslevest fözök libacomból, mikor tegyem a zöldségeket hozzá hogy egyszerre főljön meg?
Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 17:48
1/5 anonim válasza:
Én egyszerre teszem bele, csak pl. a répát egyben, vagy max. kettévégva, megpucolva. Tehát a zöldségeket vágom nagyobbra, ha tovább fő a leves. Leszürni is könnyebb.
Egyébként csinálhatod úgy, mintha marhahús lenne benne.
2/5 anonim válasza:
Hideg vízzel tedd fel a libacombot és egy óra főzés után add hozzá a zöldséget! Így nagyjából együtt fő meg és nem fő szét a zöldség.
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen később tedd hozzá a zöldségeket, mert a libahús nem fő meg olyan gyorsan, mint a répa és a többi zöldség!
4/5 anonim válasza:
A 2. válasz leszavazója írja már meg, hogy hogyan csinálná másképp? Én is hideg vízzel teszem fel és ugyanúgy...
5/5 anonim válasza:
Húslevest csak hideg vízbe szabad odatenni főni, ez tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!