Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sűrűsödött jobban a...

Miért nem sűrűsödött jobban a rántástól?

Figyelt kérdés

Bablevest főztem. Úgy tudom, hogy ellentétes hőmérsékletűnek kell lennie a rántásnak és a folyadéknak. Hideg rántáshoz mertem hozzá a leves forró levét és utána öntöttem a leveshez az egészet. De nem lett az a kellemesen sűrű állag, pedig elég sokat tettem bele.


Mit ronthattam el?


2011. máj. 2. 11:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tehát érted ! pl. gyümölcsleveshez vagy tejföl hozzáadásával készült ételhez szoktak habarást adni. Persze van ugy, hogy az ember egy füstölt kobászos krumplilevest vagy fehér bablevest vagy palócgulyást stb.díszítését egy kanál finom tejfel csurgatásával díszítem tálaláskor. Hidd el 40 éve főzők.
2011. máj. 3. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!