Milyen ételeket utáltok? Amit soha nem ennél meg!
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 22:06
11/44 anonim válasza:
kocsonya, pacal, a krumplitól hányok, kivétel a mekis sültkrumpli.
12/44 anonim válasza:
pacalt én sem...csigát sem hiszem (kagylót még talán.)Békát sem.
Nyuszit nem ettem volna, de ettem, pár hete. Olyan mint a csirke. Szóval ennék még.P
Kecskét is ettem, de azt se ettem volna, annyira nem ízlik, csirkefélék jönnek be.
Polipot sem ennék rossz nézni a csápjait.
Hirtelen ennyi
13/44 anonim válasza:
kelkáposzta főzelék (nálunk plutyka), soha többé nem veszem a számba ez tuti:D
14/44 anonim válasza:
körözöttes kenyér pfuj..oviban mindig rámjött a hányinger a szagától és földhözvágtam...
15/44 anonim válasza:
Tengeri herkentyuket egyaltalan nem ennek, semmit sem, pl. rak, polip, csiga, kagylo...es meg sok mas csuszo-maszot.
16/44 anonim válasza:
Egyetértek, semmi tengeri vackot(semmit ami vízi) utálom, a hal szagától hányingerem van, a gombát is utálom, a penészes sajtokat is, a kínai kajákat is utálom.
17/44 anonim válasza:
kocsonya meg ilyen disznókörmöz izék! a csigát talán megenném... a polipot is ha nem mozogna a szádban és nem okozna fulladásveszélyt... de érdekes hogy gyereklétemre szereten a tökfőzeléket meg a spenótot:)
18/44 anonim válasza:
ja! majd elfelejtettem4 a kutya macska azt sem tudnám megenni! azok... a kutyával labdázni a cicával meg kergetőzni szeretek:)
19/44 tade válasza:
Hat mondjuk azt a kajat biztosan nem ennem meg, ami mar sajat laban maszik ki a hutobol :)
20/44 anonim válasza:
Semmi csípőset, semmi főzeléket, semmilyen levest, marhapörköltet, semmi tejeset, semmit amiben zöldség van. És még van néhány... Azt hiszem nálam válogatósabb ember nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!