Többször próbáltam már zacskós tejszínhabot felverni, de nem sikerült sohasem, mindig folyós maradt! Hűtöttem már 12,24 órán át, de akkor sem! A tejszínhabot átlagban a pennyben, auchanban veszem. Utólag habfixálót is raktam bele de úgysem jött össze! Habverő géppel szinte minden fokozaton kevertem már, de mind1 neki. Hol rontom el?
2011. ápr. 30. 22:38
1/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne!
2011. ápr. 30. 22:44
2/10 anonim válasza:
A Hulala márkájú a legjobb! Először lassabb fokozaton verd egykét percig, majd gyorsabban. Nekem mindig felverődik és gyorsan is.
Próbáltam még pár dobozosat, amiket Tescoban, Corában árulnak és nekem azok is beváltak általában. A zacskósak nem jók valahogy:D
Egyébként millió ilyen kérdést tettek már fel itt...
2011. ápr. 30. 22:44
3/10 anonim válasza:
hulala nem tejszín, hanem növényi vacak
a habfixálót a majdnem kemény habba kell tenni
kicsit vered, egy csipet só, porcukor és vered újra
2011. ápr. 30. 22:56
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, én kézzel is kemény habbá verem (igaz, eltart egy ideig, és leesik utána a kezem, de nincs gép :D ), egyszerű habtejszint (papírdobozosat) szoktam venni, a sparban, bemegy a hűtőbe, és amikor hideg, akkor neki lehet esni.
Esetleg túl erősen csinálod, vagy nem elég ideig? Mert "kivered" belőle a buborékokat, akkor összeesik az egész.
2011. ápr. 30. 23:00
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy növényi vacak, de ez senkit sem érdekel már. Ízre ugyanolyan fincsi és felverődik:)
2011. ápr. 30. 23:01
6/10 anonim válasza:
engem érdekel és ízre messze nem ugyanolyan
2011. ápr. 30. 23:52
7/10 anonim válasza:
A zacskósat jobb habszifonba tenni és patront bele...
Szerintem régen én is próbáltam felverni keverőgéppel, és nem ment.
Viszont a papírdobozosokkal nem volt ilyen bajom, az simán felverhető, pl az Oké habtejszín.
A hulala nem tejszín, csak úgy néz ki.
2011. máj. 1. 00:02
8/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Nekem sem sikerült még sosem a zacskóst tejszínt felverni,sem simán,sem fixálóval,sehogyan sem.Először azt hittem,biztos romlott.Vettem másikat,azt sem sikerült felvernem.A hulalát nem szeretem,sem én sem a család,annyira mű ízű,tömény valami,nekünk ehetetlen,egyszer tettem a sütire,az egészet le kellett róla kaparnom,mert nekünk nagyon nem ízlett.Most kipróbálom majd a dobozos tejszínt,hátha..
2011. máj. 1. 00:12
9/10 anonim válasza:
Szia!:) Nálad biztos, hogy nem ez a helyzet, de azért leírom, hogy velem mi történt:D Mikor először akartam tejszínes sütit csinálni, bevásároltam, otthon hozzávalók kirakva, jöjjön a hab felverése...már negyed órája csinálom, semmi...aztán utána megnéztem a dobozát- véletlenül főzőtejszínt vettem :$ :D De végülis jó lett utána, mert nem kellett, hogy a torta habos legyen:) Utána már rendes, dobozos habtejszínnel dolgoztam, és úgy jó lett :) Üdv! :)
2011. máj. 1. 01:17
10/10 anonim válasza:
Talán nem elég a zsírtartalma?! Én 30% tejszínt szoktam venni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!