Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lehet az oka, hogy nem...

Mi lehet az oka, hogy nem verődik fel?

Figyelt kérdés
Többször próbáltam már zacskós tejszínhabot felverni, de nem sikerült sohasem, mindig folyós maradt! Hűtöttem már 12,24 órán át, de akkor sem! A tejszínhabot átlagban a pennyben, auchanban veszem. Utólag habfixálót is raktam bele de úgysem jött össze! Habverő géppel szinte minden fokozaton kevertem már, de mind1 neki. Hol rontom el?
2011. ápr. 30. 22:38
 1/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne!
2011. ápr. 30. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:

A Hulala márkájú a legjobb! Először lassabb fokozaton verd egykét percig, majd gyorsabban. Nekem mindig felverődik és gyorsan is.

Próbáltam még pár dobozosat, amiket Tescoban, Corában árulnak és nekem azok is beváltak általában. A zacskósak nem jók valahogy:D

Egyébként millió ilyen kérdést tettek már fel itt...

2011. ápr. 30. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

hulala nem tejszín, hanem növényi vacak

a habfixálót a majdnem kemény habba kell tenni

kicsit vered, egy csipet só, porcukor és vered újra

2011. ápr. 30. 22:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én kézzel is kemény habbá verem (igaz, eltart egy ideig, és leesik utána a kezem, de nincs gép :D ), egyszerű habtejszint (papírdobozosat) szoktam venni, a sparban, bemegy a hűtőbe, és amikor hideg, akkor neki lehet esni.

Esetleg túl erősen csinálod, vagy nem elég ideig? Mert "kivered" belőle a buborékokat, akkor összeesik az egész.

2011. ápr. 30. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, hogy növényi vacak, de ez senkit sem érdekel már. Ízre ugyanolyan fincsi és felverődik:)
2011. ápr. 30. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
engem érdekel és ízre messze nem ugyanolyan
2011. ápr. 30. 23:52
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

A zacskósat jobb habszifonba tenni és patront bele...

Szerintem régen én is próbáltam felverni keverőgéppel, és nem ment.

Viszont a papírdobozosokkal nem volt ilyen bajom, az simán felverhető, pl az Oké habtejszín.

A hulala nem tejszín, csak úgy néz ki.

2011. máj. 1. 00:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!Nekem sem sikerült még sosem a zacskóst tejszínt felverni,sem simán,sem fixálóval,sehogyan sem.Először azt hittem,biztos romlott.Vettem másikat,azt sem sikerült felvernem.A hulalát nem szeretem,sem én sem a család,annyira mű ízű,tömény valami,nekünk ehetetlen,egyszer tettem a sütire,az egészet le kellett róla kaparnom,mert nekünk nagyon nem ízlett.Most kipróbálom majd a dobozos tejszínt,hátha..
2011. máj. 1. 00:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia!:) Nálad biztos, hogy nem ez a helyzet, de azért leírom, hogy velem mi történt:D Mikor először akartam tejszínes sütit csinálni, bevásároltam, otthon hozzávalók kirakva, jöjjön a hab felverése...már negyed órája csinálom, semmi...aztán utána megnéztem a dobozát- véletlenül főzőtejszínt vettem :$ :D De végülis jó lett utána, mert nem kellett, hogy a torta habos legyen:) Utána már rendes, dobozos habtejszínnel dolgoztam, és úgy jó lett :) Üdv! :)
2011. máj. 1. 01:17
 10/10 anonim válasza:
Talán nem elég a zsírtartalma?! Én 30% tejszínt szoktam venni!
2011. máj. 1. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!